Lost Minute voor

Opdrachtgevers

Het vinden van goed technisch personeel kan een groot obstakel zijn. Dat weten wij als technisch uitzendbureau als geen ander. Daarom vinden wij altijd de TRUE TECHNICIAN die jij nodig hebt. Met ons grote team aan multi-talenten helpen wij aannemers, netbeheerders en andere bedrijven in installatie- en elektrotechniek met het optimaal inzetten van onze monteurs op projecten.

Met meer dan 10 jaar ervaring als technisch uitzendbureau op het gebied van gas, elektra, water en data weten wij de echte TRUE TECHNICIANS te vinden voor elke klus. 

Hi! Wij zijn LM.

Lost Minute is een technisch uitzendbureau dat meer doet dan alleen het inzetten van TRUE TECHNICIANS op de tofste projecten. Wij zijn inzetbaar als centrale inhuurdesk of verzorgen supplier management richting onderaannemers. Dit doen wij al meer dan 10 jaar met veel succes.

Wij begrijpen technisch detacheren van A tot Z en fixen jouw technische uitdaging met kennis en kunde.

Partner

Bij krapte op de markt wil je een bureau die snapt hoe het werkt. Je vindt in Lost Minute een partner die inhoudelijk meedenkt en meepraat. Daarbij zorgen wij ervoor dat jouw opdrachten snel worden opgepakt.

Professionals

Al onze True Technicians zijn gecertificeerde en bevoegde professionals. We stoppen veel tijd in hun ontwikkeling en ambities, zodat ze optimaal kunnen werken.

Team

Wij bieden een divers team aan multi-talenten binnen elk vakgebied. Of het nou gaat om gas, water, elektra of data, LM weet de echte vakidioten aan zich te binden en in te zetten.

Wij werken voor

Wat anderen zeggen over ons

Klaar voor echte techneuten op jouw projecten?