Opleidingstraject

Watermeter wisselaar

Start 1 september

Wil jij je verder ontwikkelen in de techniek of zit je te denken over een stap in die richting omdat je twee rechter handen hebt? Lost Minute start in september samen met een erkende opleider en een gerenommeerde onderneming in de bouw, infra en installatietechniek een gaaf opleidingstraject waarbij je in 7 dagen wordt opgeleid tot watermeter wisselaar. Een goede watermeter wisselaar draagt bij aan een goede drinkwatervoorziening. Na dit traject ben je in staat om zelfstandig watermeters te wisselen bij particulieren waar men jaren plezier van heeft.

HEBBEN WE JE

AANDACHT?

Je leert in 7 dagen alle fijne kneepjes van het wisselen van watermeters volgens de juiste voorschriften van ervaren vakmensen. Naast de praktijk krijg je ook de benodigde theorie. Werken én leren tegelijk! Wij betalen de volledige opleiding. Rond jij de opleiding en de stage goed af? Dan ben je een watermeter wisselaar én ontvang je een arbeidsovereenkomst. Zo ben je altijd gegarandeerd van werk.

NAAR WIE ZIJN WE

OP ZOEK?

Heb jij je eerste stappen in de techniek inmiddels gezet en al een afgeronde technische opleiding dan komen wij graag met je in contact. Of ben jij volgens jouw omgeving die “handige Harry” die daar iets mee zou moeten doen en heb je al wel enige technische ervaring ook dan komen wij graag met je in contact. De opleiding zal centraal in het land plaatsvinden maar de werkzaamheden zijn uiteindelijk door het hele land.

De selectiedag vindt plaats op 1 september. Daarna ga je op 2 of 3 september één dag meelopen met een ervaren monteur, om te proeven hoe het is om een watermeter wisselaar te zijn. Op 13 september starten de 4 stagedagen. 15 september is één dag de opleiding Hygiënisch werken in de waterdistributie. 20 september start je als watermeter wisselaar. Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs B en een gezonde dosis doorzettingsvermogen en enthousiasme. Daarnaast ben je flexibel, klantgericht en in staat zelfstandig te werken.

Wordt monteur bij Lost Minute - Werken in de techniek - zzp in de techniek - technisch uitzendbureau

Ken je iemand voor wie dit opleidingstraject geschikt is? Deel hem via onderstaande buttons.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

WAT BIEDEN WIJ JOU?

In 7 dagen opgeleid door vakmensen
Snel ervaring opdoen in het werkveld
Salaris tussen de €2.000 en €2.300
Volkswagen Caddy met alle benodigde tools
Persoonlijk groeiplan om jouw ambities te verwezenlijken
Contract voor bepaalde tijd met de kans op een vaste aanstelling

HEB JE

INTERESSE?

Herken jij je in bovenstaand profiel en word jij enthousiast van de vacature? Reageer dan via het formulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen voor een kennismakingsgesprek. 

Ken je iemand voor wie dit opleidingstraject geschikt is? Deel hem via onderstaande buttons.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp

WIJ WERKEN VOOR