Opleidingstraject

Watermeter wisselaar

Start 17 november

Wil jij je verder ontwikkelen in de techniek of zit je te denken over een stap in die richting? Lost Minute start in november samen met een erkende opleider en een gerenommeerde onderneming een gaaf opleidingstraject waarbij je in 7 dagen wordt opgeleid tot watermeter wisselaar.

Als watermeter wisselaar draag je bij aan een goede drinkwatervoorziening. Jouw werk is van groot belang! Binnen no-time ben je in staat om zelfstandig watermeters te wisselen bij particulieren, waar men jaren plezier van heeft.

Is november te vroeg? Meld je alsnog aan en geef door wanneer jij kunt starten. Zo kun je aansluiten bij de volgende ronde!

HEBBEN WE JE

AANDACHT?

Je leert in 7 dagen alle fijne kneepjes van het wisselen van watermeters volgens de juiste voorschriften. Van ervaren vakmensen krijg je naast de praktijk ook de benodigde theorie. Geen zorgen, je gaat niet weer ouderwets de schoolbanken in. Je gaat werken én leren tegelijk! Wij betalen de volledige opleiding. Rond jij de opleiding en de stage goed af? Dan ben je een watermeter wisselaar én ontvang je een arbeidsovereenkomst. Zo ben je altijd gegarandeerd van werk.

NAAR WIE ZIJN WE

OP ZOEK?

Heb jij je eerste stappen in de techniek inmiddels gezet en al een afgeronde technische opleiding? Of ben jij volgens jouw omgeving die “handige Harry” die daar iets mee zou moeten doen? Dan komen wij graag met je in contact. De opleiding zal centraal in het land plaatsvinden maar de werkzaamheden zijn uiteindelijk door het hele land. Wil je weten hoe het traject eruit ziet? Bekijk onderstaande planning. 

Wordt monteur bij Lost Minute - Werken in de techniek - zzp in de techniek - technisch uitzendbureau

Ken je iemand voor wie dit opleidingstraject geschikt is? Deel hem via onderstaande buttons.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

In 7 dagen opgeleid door vakmensen
Razend snel ervaring opdoen in het werkveld
Baan met zicht op vaste instelling
Doorgroeimogelijkheden
Goede pensioenregeling
Volkswagen Caddy én het beste gereedschap

NOG NIET

UITGELEERD?

Opleiding afgerond, en nog niet uitgeleerd? Start met de opleiding warmtepomptechniek of cv-keteltechniek en groei in drie jaar door tot loodgieter. Met de opleiding tot cv-ketel monteur, ontvang binnen drie maanden je Vakmanschap CO certificaat én ga aan de slag met het installeren, onderhouden en meten van cv-ketels. De opleiding tot warmtepomp monteur duurt slechts 1 maand en hierbij behaal je een STEK certificaat. Lost Minute leidt monteurs op tot multi-skilled professionals. Enthousiast? Meld je gelijk aan! Natuurlijk is deze opleiding tot watermeter wisselaar een goed begin! Klik voor meer informatie op onderstaande buttons.

HEB JE

INTERESSE?

Herken jij je in bovenstaand profiel en word jij enthousiast van de vacature? Reageer dan via het formulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen voor een kennismakingsgesprek. 

Ken je iemand voor wie dit opleidingstraject geschikt is? Deel hem via onderstaande buttons.

KEN JIJ DE GESCHIKTE KANDIDAAT?

Je kan voor dit project ook een geschikte kandidaat aandragen. Ken jij iemand die perfect is voor deze klus? Draag diegene aan door te mailen naar werkenbij@lostminute.nl. Je ontvangt hier uiteraard een goede vergoeding voor. De aanbreng fee begint bij €500,- en kan zelfs oplopen tot €2000,-. Afhankelijk van het dienstverband: zzp’er of payroll. En de duur van de werkzaamheden: 6 maanden tot 18 maanden.*

Ken jij de geschikte kandidaat? Mail naar bovenstaand adres zijn of haar naam en telefoonnummer.

*Je krijgt de vergoeding uitbetaald over de duur van het dienstverband van je aangebrachte kandidaat.

WIJ WERKEN VOOR