Werken, leren én geld verdienen

Opleidingstraject tot expert in de installatietechniek

Start met warmtepomp techniek óf cv-ketel techniek

Ben jij hét aankomende multi-talent? Lost Minute start in januari samen met een erkende opleider en een gerenommeerde onderneming twee gave opleidingstrajecten waarbij we jou opleiden tot expert in de installatietechniek. Kies zelf met welke discipline je start én groei door tot multi-skilled monteur.

Als expert in de installatietechniek draag je bij aan de verduurzaming van de woningmarkt. Jouw werk is van groot belang. Binnen no-time ben je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan. Het mooiste? Altijd werk in jouw omgeving! 

Is januari te vroeg? Meld je alsnog aan en geef door wanneer jij kunt starten. Zo kun je aansluiten bij de volgende ronde!

HEBBEN WE JE

AANDACHT?

De ouderwetse schoolbanken mag je vergeten. Je gaat werken en leren tegelijk! Wij betalen de volledige opleiding. Tijdens de opleiding krijg je de benodigde theorie, doe je praktijkervaring op én ontvang je salaris. Rond je de opleiding en de stage goed af? Dan ben je een gecertificeerd monteur én ontvang je een arbeidsovereenkomst. Zo ben je altijd gegarandeerd van werk.

WELKE

EXPERTISE?

Dompel jij je liever eerst onder in de warmtepomptechniek of kies je eerst voor de cv-keteltechniek? Geen probleem! Bepaal zelf met welke expertise je start. De opleiding tot warmtepomp monteur duurt slechts één maand en rond je af met een STEK certificaat. Met de opleiding tot cv-ketel monteur, ontvang je binnen drie maanden je Vakmanschap CO certificaat én ga je aan de slag met het installeren, onderhouden en meten van cv-ketels. 

Meer informatie? Klik op onderstaande buttons! 

NAAR WIE ZIJN WE

OP ZOEK?

Ben jij die ambitieuze en enthousiaste techneut die bereid is om tijd en energie te investeren in jouw toekomst? Dan komen we graag met je in contact. Uiteraard ben je ook in het bezit van een rijbewijs en een goede dosis doorzettingsvermogen. De opleiding zal centraal in het land plaatsvinden maar de werkzaamheden zijn uiteindelijk door het hele land. 

Wordt monteur bij Lost Minute - Werken in de techniek - zzp in de techniek - technisch uitzendbureau

Ken je iemand voor wie dit opleidingstraject geschikt is? Deel hem via onderstaande buttons.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Baan met opleiding; zonder studiekosten
Praktijkervaring, met salaris
Werken met het beste gereedschap, in goede werkkleding
Volkswagen Caddy en telefoon van de zaak
Werk dichtbij huis
Contract met zicht op vaste aanstelling

NOG NIET

UITGELEERD?

Opleiding(en) afgerond en nog niet uitgeleerd? Geef je carrière een extra boost door de opleiding koel- en klimaattechniek te volgen. Met de disciplines warmtepomptechniek, cv-keteltechniek en koel- en klimaattechniek ben jij dé expert in de installatietechniek. 

HEB JE

INTERESSE?

Herken jij je in bovenstaand profiel en word jij enthousiast van de vacature? Reageer dan via het formulier, zodat wij contact met je op kunnen nemen voor een kennismakingsgesprek. 

Ken je iemand voor wie dit opleidingstraject geschikt is? Deel hem via onderstaande buttons.

KEN JIJ DE GESCHIKTE KANDIDAAT?

Je kan voor dit project ook een geschikte kandidaat aandragen. Ken jij iemand die perfect is voor deze klus? Draag diegene aan door te mailen naar werkenbij@lostminute.nl. Je ontvangt hier uiteraard een goede vergoeding voor. De aanbreng fee begint bij €500,- en kan zelfs oplopen tot €2000,-. Afhankelijk van het dienstverband: zzp’er of payroll. En de duur van de werkzaamheden: 6 maanden tot 18 maanden.*

Ken jij de geschikte kandidaat? Mail naar bovenstaand adres zijn of haar naam en telefoonnummer.

*Je krijgt de vergoeding uitbetaald over de duur van het dienstverband van je aangebrachte kandidaat.

WIJ WERKEN VOOR