VP VIAG Meterwisselaar/ VOP BEI Monteur

Heb jij passie voor techniek en wil jij meewerken aan een betere meting van geleverd gas en elektra? Dan zijn wij opzoek naar jou! Jij zorgt ervoor dat Nederland straks klaar is om van het gas af te gaan.

Een digitale, slimme meter is een nieuwe generatie meters die de huidige, traditionele meter in de meterkast vervangt. Met een slimme meter krijgen zowel leverancier als gebruiker meer inzicht in het verbruik.

Voor een project in de omgeving Ede/ Apeldoorn zoeken wij monteurs voor het wisselen van meters bij zowel particulieren als bedrijven. Je gaat de oude meter vervangen/ verslimmen waarbij je de oude installatie op veilige wijze afsluit en de nieuwe meter installeert. Na een test lever je de installatie werkend op en laat alles netjes en opgeruimd achter. Je bedrijfsauto, gereedschap en telefoon of tablet regelen wij voor je!

Bij Lost Minute gaan we voor TRUE TECHNICIANS. Op het moment dat je bij ons aan boord bent ontwikkelen we samen met jou een persoonlijk groeiplan. Waar wil je naartoe groeien? En hoe snel? Alles draait om jouw ambities. Met ons uitgebreide klantenportfolio kun je straks alle kanten op.

Wat ga je doen?

Zelfstandig wisselen of verslimmen van gas- en elektriciteitsmeters;
Controleren op het functioneren van de installatie;

Alle bijhorende administratie.

Wij vragen:

MBO opleiding niveau 2;
VIAG AVP/VP certificering;
VCA VOL certificering;
BHV;
Rijbewijs B;

Ervaring als meterwisselaar

Competenties:

Zelfstandig;
Stressbestendig;

Klantgericht.

Wij bieden: 

Mooie start of stap in jouw technische carrière;
Dienstverband van 40 uur per week;
Doorgroeimogelijkheden;
Goede pensioenregeling;

Bedrijfswagen en gereedschap. 

Herken jij je in bovenstaand profiel en word jij enthousiast van de vacature? Reageer dan via onderstaande button, zodat wij contact met je op kunnen nemen voor een kennismakingsgesprek.