Trainee Installatie- / Energietechniek

Groei jij mee met Lost Minute? Wij zoeken leergierige winnaars in de techniek, die hun carrière serieus nemen.

Onze klanten bevinden zich in netbeheer en de aannemerij en zoeken voortdurend naar de beste techneuten voor hun installatiewerk. Zowel boven als onder de meter. Heb jij een technische achtergrond en wil je verder groeien? Lost Minute helpt je graag.

Ons traineeship draait om jouw groei. Je start direct in het veld op opdrachten in de installatie-/energietechniek. Tegelijkertijd stellen we met jou een ontwikkelplan op, waarbij we opleidingen, certificeringen en stages plannen, om je zo verder te ontwikkelen. Maak je stappen op het gebied van certificaten en opleidingen? Dan maak je natuurlijk ook stappen in salaris! Ook zul je steeds verder uitgedaagd worden in complexere projecten die je helpen jezelf te ontwikkelen tot de expert op het gebied van installatie-/energietechniek.

Ben jij de winnaar die we zoeken? Dan heb je in ieder geval:

  • Een afgeronde mbo-opleiding op niveau 2, 3 of 4 op het gebied van bijvoorbeeld elektro / infra / installatie- of energietechniek.
  • De ambitie om verder te komen
  • Discipline om je eigen ontwikkeling te pushen
  • Flexibiliteit om aan verschillende projecten te werken en leren en werken te combineren
  • Een passie voor werken met je handen
  • Communicatieve vaardigheden

Lost Minute is dé specialist op het gebied van kabels & leidingen. Of het nu gaat om elektra, gas, water of telecom. Wij helpen onze mensen te groeien, door ze te begeleiden, opleidingen te bieden en continu uit te dagen met de meest interessante projecten. Je bepaalt zelf waar je naartoe wil groeien. Wil je verder specialiseren en een echte elektra-goeroe worden? Of lijkt het je leuk om juist de breedte in te gaan en ook water of gas te leren aansluiten? Lost Minute helpt je graag bij je ontwikkeling.

We zoeken continu naar techneuten die met ons willen groeien. We grow winners.