Student Sourcer

Dat ene kaartje voor een festival. De laatste plek in die uitverkochte concertzaal. Jij zorgt met jouw gedrevenheid en onverwoestbare doorzettingsvermogen dat je niet stopt totdat je hebt gevonden wat je zocht. Wij zoeken jou! 

Lost Minute zoekt een:

STUDENT SOURCER

Lost Minute is een toonaangevende speler als het gaat om het leveren van monteurs en techneuten aan de grootste bouwers en aannemers van Nederland. We werken met een groot netwerk zzp’ers en collega’s in eigen dienst. 

Het is onze ambitie om een landelijk netwerk te creëren van monteurs die fungeren als Lost Minute ambassadeurs op het gebied van Installatie techniek. Om deze ambitie te verwezenlijken zoeken wij naar meer professionals bij ons in dienst. En daar kom jij in beeld. 

Jij weet als geen ander dat je met alleen het plaatsen van een vacature (zoals deze 😉 ) geen goede kandidaten vindt. Je moet meer. Meer contacten leggen. Bellen. Mailen. Nog een keer bellen. Je laten introduceren. Vragen naar bekenden en collega’s. Portals doorzoeken. Jij doet alles wat nodig is om talent te spotten én te enthousiasmeren voor een rol binnen Lost Minute. 
 
Wat je gaat doen:
  • Opbouwen en onderhouden van een netwerk van de meest getalenteerde techneuten in Nederland;
  • In samenwerking met Recruitment Lead opstellen van een resource strategie;
  • Beheer van talentpools.

Wil je een stapje verder zetten en naast het sourcen ook contact leggen met interessante kandidaten? Dan word jij de Recruitment koning! Hiervoor belonen we jou met een bonus van €100,- bruto per plaatsing.

Wie jij bent:

  • Enthousiaste doorzetter;
  • MBO werk- en denkniveau;
  • Direct parttime inzetbaar (beschikbare uren in overleg);
  • Gedisciplineerd en gedreven;
  • Kent je weg online.

Hoe werken wij?

Een positie als de onze, waar de aannemerij het liefst met ons wil samenwerken, verkrijg en behoud je niet zomaar. Bij Lost Minute wordt daar elke dag hard aan gewerkt. Maar, wij geloven dat plezier in je werk een vereiste is om succesvol te zijn. De cultuur bij ons op kantoor is dan ook informeel en familiair. We weten van elkaar wie we zijn, we weten wat ons bezig houdt en we helpen elkaar wanneer nodig.

We doen (als het weer kan natuurlijk) regelmatig een borrel samen en zo nu en dan gaan we er met z’n allen op uit.

Wat hebben we jou te bieden?

Je komt terecht in een klein team, waar jíj samen met je recruitment collega’s verantwoordelijk bent voor de werving van nieuwe collega’s. Je krijgt een hoop vrijheid bij het bepalen van de wervingsstrategie. Uiteraard ontvang je een mooie bijverdienste, een telefoon (of -vergoeding) en een laptop.

Ben je nieuwsgierig geworden? Mooi! We horen graag van je.
 
Solliciteer direct door op onderstaande knop te klikken.