(Ervaren) Monteur Laagspanning

Klaar om echt aan de slag te gaan met je professionele en persoonlijke ontwikkeling? Wil je verder komen in je carrière en de kans krijgen te werken en leren tegelijk? En heb je concrete ervaring (en de juiste certificaten) om als zelfstandig monteur aan de slag te gaan? 
 
Lost Minute is dé specialist op het gebied van kabels & leidingen. Of het nu gaat om elektra, gas, water of telecom. Wij helpen onze mensen te groeien, door ze te begeleiden, opleidingen te bieden én continu uit te dagen met de meest interessante projecten. Je bepaalt zelf waar je naartoe wil groeien. Wil je verder specialiseren en een echte elektra-goeroe worden? Wil je uiteindelijk groeien richting werkvoorbereiding en uitvoering? Of lijkt het je leuk om juist de breedte in te gaan en ook water of gas aan te sluiten en zo de ultieme allrounder te worden? Lost Minute helpt je graag bij je ontwikkeling.
 
We zoeken continu naar techneuten die met ons willen groeien. We grow winners.
 

Ben jij de winnaar die we zoeken? Dan heb je in ieder geval:

  • Een afgeronde MBO-opleiding niveau 3;
  • Ervaring als Monteur Laagspanning (minimaal BEI-VOP, BEI-VP is een pré);
  • De ambitie om je verder te ontwikkelen;
  • Discipline om je eigen ontwikkeling op te pakken;
  • Flexibiliteit om werken en leren en te combineren;
  • Een passie voor werken met je handen;
  • Communicatieve vaardigheden.

 

Wat Lost Minute je te bieden heeft:
 
Als Monteur Laagspanning begeleiden wij je bij je verdere groei in je carrière. Dit betekent dat we je ondersteunen bij werken, leren en ontwikkelen. Je start direct op concrete opdrachten, waarbij je jouw ervaring inzet en tegelijkertijd werkt aan je groeiplan dat we samen met jou opstellen.
 
Jouw groeiplan gaat om jouw ambitie. Zo kun je kiezen voor verdere specialisatie in de techniek, als monteur midden- of hoogspanning bijvoorbeeld. Heb je meer interesse in de projectmatige kant van bouwprojecten, dan kun je ook gaan voor een traject richting werkvoorbereiding en uitvoering.
 
We helpen je graag om je ambities te verwezenlijken. We grow winners.
 

Interesse?

Reageer dan via onderstaande sollicitatiebutton en we komen graag in contact.