Bootcamp watermeter wisselaar

Wil jij je verder ontwikkelen in de techniek of zit je te denken over een stap in die richting omdat je twee rechter handen hebt? Dan is Lost Minute opzoek naar jou!

Lost Minute start in november samen met een erkende opleider en een gerenommeerde onderneming in de bouw, infra en installatietechniek een gaaf opleidingstraject waarbij je in 7 dagen wordt opgeleid tot watermeter wisselaar. Een goede watermeter wisselaar draagt bij aan een goede drinkwatervoorziening. Na dit traject ben je in staat om zelfstandig watermeters te wisselen bij particulieren waar men jaren plezier van heeft.

Hebben we je aandacht?

Je leert in 7 dagen alle fijne kneepjes van het wisselen van watermeters volgens de juiste voorschriften van ervaren vakmensen. Naast de praktijk krijg je ook de benodigde theorie. Werken én leren tegelijk! Wij betalen de volledige opleiding. Rond jij de opleiding en de stage goed af? Dan ben je een watermeter wisselaar én ontvang je een arbeidsovereenkomst. Zo ben je altijd gegarandeerd van werk.

Naar wie zijn wij op zoek?

Heb jij je eerste stappen in de techniek inmiddels gezet en al een afgeronde technische opleiding dan komen wij graag met je in contact. Of ben jij volgens jouw omgeving die “handige Harry” die daar iets mee zou moeten doen en heb je al wel enige technische ervaring ook dan komen wij graag met je in contact. De opleiding zal centraal in het land plaatsvinden maar de werkzaamheden zijn uiteindelijk door het hele land. Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs B en een gezonde dosis doorzettingsvermogen en enthousiasme. Daarnaast ben je flexibel, klantgericht en in staat zelfstandig te werken.

Wat bieden wij jou?

  • Opleidingstraject van 7 dagen gegeven door vakmensen;
  • Doorlopend werk dus de mogelijkheid om snel ervaring op te doen;
  • Contract voor bepaalde tijd met de kans op een vaste aanstelling;
  • Volkswagen Caddy en al je benodigde gereedschap en werkkleding;
  • Persoonlijk groeiplan bij Lost Minute om jouw ambities te verwezenlijken. 
Heb jij interesse om opgeleid te worden tot watermeter wisselaar? Reageer dan via onderstaande button, zodat wij contact met je op kunnen nemen voor een kennismakingsgesprek.