Aircomonteur (opleidingstraject gestart 20 augustus)

**Dit traject is inmiddels gestart. Toch interesse? Reageren kan alsnog voor toekomstige opleidingstrajecten. Dan nemen wij contact met je op.** 

Wil jij je verder ontwikkelen in de techniek of zit je te denken over een stap in die richting omdat je twee rechter handen hebt?  Lost Minute start in augustus samen met een erkende opleider en een gerenommeerde onderneming in de bouw, infra en installatietechniek een gaaf opleidingstraject waarbij je in 20 dagen wordt opgeleid tot gecertificeerd airco monteur. De vraag naar energiezuinige  aircosystemen in huizen die niet alleen koelen maar ook kunnen verwarmen neemt snel toen. Na dit traject ga jij samen met een collega op pad en ben je in staat om zelfstandig airco’s te installeren en onderhouden bij particulieren waar men jaren plezier van heeft.

Hebben we je aandacht?
 
Je leert in 20 dagen alle fijne kneepjes van het installeren, onderhouden van airconditioningsystemen volgens de juiste  voorschriften van ervaren vakmensen. Naast de praktijk krijg je ook de benodigde theorie en rond je het traject af met een examen waarna je STEK gecertificeerd bent. Dit betekent dat je naast het installeren ook de apparatuur in bedrijf mag stellen conform de voorschriften van de fabrikant en de klant vertelt hoe alles werkt.
 
Naar wie zijn wij op zoek?
 

Heb jij je eerste stappen in de techniek inmiddels gezet en al een afgeronde technische opleiding dan komen wij graag met je in contact. Of ben jij volgens jouw omgeving die “handige Harry” die daar iets mee zou moeten doen en heb je al wel enige technische ervaring ook dan komen wij graag met je in contact. De opleiding zal centraal in het land plaatsvonden maar de werkzaamheden zijn uiteindelijk door het hele land dus je woont, bij voorkeur, in 1 van de volgende regio’s:

  • Zwolle-Meppel-Hoogeveen
  • Arnhem-Den Bosch-Utrecht
  • Amsterdam-Rotterdam-Utrecht

Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs B en een gezonde dosis doorzettingsvermogen en enthousiasme. Daarnaast ben je flexibel, klantgericht en in staat zelfstandig te werken.

Wat bieden wij jou?
  • Opleidingstraject van 20 dagen met een erkend certificaat gegeven door vakmensen ;
  • Doorlopend werk dus de mogelijkheid om snel ervaring op te doen;
  • Contract voor in eerste instantie 6 maanden met de kans op een vaste aanstelling;
  • Salaris tussen de € 2000.- en € 2400,-  afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Volkswagen Caddy en al je benodigde gereedschap
  • Persoonlijk groeiplan bij Lost Minute om jouw ambities te verwezenlijken.
 
Heb jij interesse om opgeleid te worden tot airco monteur? Stuur dan jouw naam, telefoonnummer, CV en het liefst een korte motivatie waarom jij opgeleid wil worden naar werkenbij@lostminute.nl