Aankomend Uitvoerder Elektra

Ben jij een ervaren werkvoorbereider en wil je verder komen? Zoek jij extra uitdaging en wil je aan de slag met bijzondere projecten? Lost Minute zoekt naar:

Aankomend Uitvoerder Elektra
Wij zoeken de absolute top op het gebied van de uitvoering van projecten binnen elektra. Je hebt al flinke ervaring in de werkvoorbereiding en zoekt naar meer verantwoordelijkheid en uitdaging.

Als (aankomend) Uitvoerder Elektra zorg je met jouw technische én organisatorische kwaliteiten dat projecten op tijd en binnen budget worden uitgevoerd. Je helpt je collega’s op de bouwplaats hun werk zo goed mogelijk te doen door coaching en begeleiding en je houdt overzicht op wat, wanneer en hoe moet gebeuren. Je vindt het leuk om technische werkzaamheden als uitvoeringstechniek en materiaalkeuze af te wisselen met mensenwerk. In je rol als uitvoerder ben je de schakel tussen wat er binnen wordt bedacht en gepland en wat buiten wordt uitgevoerd.

Je weet waar je het over hebt en kan nieuwe situaties daardoor snel naar je hand zetten.

Wij vragen

  • Minimaal mbo niveau 4 werk- en denkniveau, opgedaan door opleiding of werkervaring in de techniek;
  • Relevante opleidingen volgens CKB, VOL VCA, BHV en Veilig Werken Langs de Weg;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
  • Leidinggevende capaciteiten, kostenbewustzijn, besluitvaardigheid, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid;
  • Woonachtig in het midden van het land.

Wij bieden
Wanneer je als aankomend uitvoerder bij Lost Minute aan de slag gaat, stellen wij eerst een groeiplan met je op. Waar ligt jouw ambitie en waar wil je naartoe groeien? In de meeste gevallen zul je starten met een opdracht als werkvoorbereider, maar werk je tegelijkertijd aan het ontwikkelen van vaardigheden en het behalen van certificeringen om daarna als uitvoerder aan de slag te kunnen.

Omdat wij een uitstekende relatie hebben met de grote aannemers in Nederland, kunnen we je direct op mooie projecten inzetten. Afhankelijk van je ambitie stippelen we zo een route uit, gericht op werken, leren en ontwikkelen.

Interesse?
Wil jij met ons verder groeien en je ambities waarmaken? Reageer dan via onderstaande knop. Heb je inhoudelijke vragen over deze rol, neem dan contact op met Bart Overink, Sales Director: bart@lostminute.nl / 06 57 37 57 11