Watermeter wisselaar

Bij Lost Minute zijn wij opzoek naar ZZP’ers die aan de slag willen als Watermeter wisselaar.

Ben jij iemand die altijd al graag in de techniek heeft willen werken? Dan is dit je kans om bij Lost Minute een mooie stap te maken in je technische carrière. Als Watermeter wisselaar is het de bedoeling dat je de oude watermeter de-installeert en een nieuwe aansluit. Je hoeft geen ervaren installatiemonteur te zijn maar twee rechterhanden en technisch inzicht is een vereiste. Je komt bij particulieren over de vloer, daarom vinden wij een klantvriendelijke en klantgerichte houding belangrijk.

Hoe ziet een werkdag eruit?
De klant weet dat jij komt, maar je legitimeert je netjes voordat je aan het werk gaat. Je sluit het water af, vervangt de meter en sluit de nieuwe meter aan. Nadat je de meter in werking hebt gesteld controleer je of er geen lekkages zijn en registreer je zowel de oude als de nieuwe meterstand. Uiteraard laat je alles netjes en opgeruimd achter voordat je naar je volgende adres gaat. Je hebt 3 tot 4 adressen per uur en deze zijn allemaal binnen hetzelfde postcode gebied. Je blijft dus altijd lekker bezig en hoeft nooit lang te rijden naar het volgende adres.

Aanvullende informatie

  • Het werkveld is in de regio Zuid-Holland
  • Projectduur is minstens 2 jaar
  • Tarief is €31,- per uur (exclusief btw) (reiskosten inbegrepen bij het uurtarief)

Wat vragen wij van jou?

  • VCA VOL certificaat
  • Hygiënisch werken in de waterdistributie certificaat
  • Rijbewijs B
  • Je hebt een bus & gereedschapset (eventueel te huren via Lost Minute)
  • Professionele houding: op tijd bij de klant zijn en klantvriendelijkheid is erg belangrijk!

Wil jij graag een mooie stap maken in je technische carrière? Of ken jij iemand die graag als monteur aan de slag wil? Reageer dan via onderstaande button en stuur je CV mee dan nemen wij contact met je op. Voor vragen is onze recruiter, Theun de Beer, bereikbaar via whatsapp of telefonisch op: 06-57207771.