Project huisaansluitingen

Regio Friesland

Start in oktober

Wil jij aan de slag als gasfitter, elektromonteur of grondwerker in een gaaf project? Lost Minute start in oktober samen met een gerenommeerde onderneming in de bouw, infra en installatietechniek een project in het Noorden van het land. In een ploeg van twee ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom het aanleggen en monteren van kabels en leidingen. Het aansluiten en vernieuwen van kabels en leidingen draagt bij aan de energietransitie. Jouw werk is daarom van groot belang voor de verduurzaming van Nederland.

WAT GA JE

DOEN?

Het project is voor een periode van minimaal 6 maanden, en wordt hoogstwaarschijnlijk een doorlopend project. De werkzaamheden bestaan uit saneringswerkzaamheden en huisaansluitingen in de nieuwbouw. Je gaat in een ploeg van twee samenwerken. Een ploeg kan bestaan uit een gasfitter en grondwerker of uit een elektromonteur en grondwerker.

WAT BIEDEN WIJ JOU?


Mooie stap in jouw technische carrière;
Baan met zicht op vaste aanstelling;
Uitstekend salaris en een goede pensioenregeling;
Volkswagen Caddy en gereedschap;
Persoonlijk groeiplan.

NAAR WIE ZIJN WE

OP ZOEK?

Wij zijn opzoek naar een gasfitter, elektromonteur en grondwerker die ervaring heeft met werkzaamheden in huisaansluitingen. Als gasfitter of elektromonteur heb je een VCA VOL en VP of AVP op zak. Als grondwerker zien we graag de certificaten VOP assistent en VCA VOL.

Uiteraard ben je in het bezit van een rijbewijs B. Daarnaast ben je flexibel, klantgericht en in staat zelfstandig te werken.

 

Wordt monteur bij Lost Minute - technisch uitzendbureau

Ken je iemand die deze functie kan vervullen? Deel hem via onderstaande buttons.

BEKIJK DE FUNCTIES

KEN JIJ DE GESCHIKTE KANDIDAAT?

Je kan voor dit project ook een geschikte kandidaat aandragen. Ken jij iemand die perfect is voor deze klus? Draag diegene aan door te mailen naar werkenbij@lostminute.nl. Je ontvangt hier uiteraard een goede vergoeding voor. De aanbreng fee begint bij €500,- en kan zelfs oplopen tot €2000,-. Afhankelijk van het dienstverband: zzp’er of payroll. En de duur van de werkzaamheden: 6 maanden tot 18 maanden.*

Ken jij de geschikte kandidaat? Mail naar bovenstaand adres zijn of haar naam en telefoonnummer.

*Je krijgt de vergoeding uitgesmeerd uitbetaald over de duur van het dienstverband van je aangebrachte kandidaat.

WIJ WERKEN VOOR