Als zzp’er in de techniek via LM aan de slag? Dit zijn de voordelen

Bij LM geloven wij dat iedere medewerker met de juiste mentaliteit, ondernemer kan worden in de techniek als zelfstandig professional (zzp’er). Met onze programma’s ondersteunen wij zzp’ers met projecten, certificaten, verzekeringen én administratie. Zo kan jij je focussen op dat wat jij het leukste vindt: werken in en met de techniek.

 

In deze blog geven wij jou vijf voordelen om als zzp’er via LM aan de slag te gaan.

Voordeel 1: Zeg vaarwel tegen kortdurende projecten

Heb jij genoeg van projecten die snel voorbij zijn? Bij LM is dat verleden tijd. Onze focus ligt op langdurige projecten, niet slechts voor een paar weken of maanden. Dit betekent dat je niet voortdurend op zoek hoeft te gaan naar nieuwe projecten. Zodra je huidige project afloopt, zorgen wij ervoor dat je direct aan de slag kan bij een nieuw project, bij dezelfde opdrachtgever of ergens anders. Jou zonder werk achterlaten is voor ons geen optie.

Voordeel 2: Wij maken en versturen jouw factuur

De facturatie; voor veel zzp’ers in de techniek een hoofdpijndossier. Daarom nemen wij bij LM de complete facturatie uit handen. Ook wel self-billing genoemd. In tegenstelling tot de gebruikelijke werkwijze waarbij zzp’ers hun eigen facturen indienen, draaien wij het om. Jij stuurt ons je gewerkte uren, en op grond daarvan stellen wij de factuur op en verzenden deze naar de opdrachtgever. Dit bespaart jou veel tijd en moeite. Zo hoef jij je in het weekend of in de avonduren geen zorgen meer te maken over administratieve taken; hoe fijn is dat!

Binnen 30 dagen vindt de uitbetaling plaats

Dat gaat zo in zijn werk: je werkt een week, stuurt ons je gewerkte uren, wij stellen de factuur op, en binnen 30 dagen ontvang je jouw geld op je rekening.

Voordeel 3: Transparant qua verwachtingen

Zeg je LM, dan zeg je transparantie. Wij hechten veel waarde aan duidelijkheid van beide kanten. Zo vertellen wij jou niet alleen de leuke, maar ook de minder leuke dingen van een project. Op deze manier krijg jij een helder beeld van wat je te wachten staat, voordat je aan een project begint en weet je waar je aan toe bent.

Voordeel 4: Van inschrijven bij de KvK tot het binnenhalen van projecten

Jou als technisch zzp’er grondig voorbereiden voordat je aan de slag gaat bij je opdrachtgever, daar draait het bij ons om. Van hulp bij het inschrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK) en het verkrijgen of huren van een bedrijfsbus, tot het behalen van de vereiste certificaten en het binnenhalen van opdrachten. Bij LM nemen we jouw zorgen uit handen en sturen we op een vlekkeloze voorbereiding van begin tot eind.

 

Wil jij liever jouw eigen zaken zelf regelen? Bij LM kan het allebei. Wij bieden namelijk een LM Basic én LM Complete pakket aan. Wij denken graag met je mee, welk pakket het beste bij je past.

Voordeel 5: Altijd bereikbaar en betrokken

Heb je vragen, of het nu voor, tijdens of na je opdracht is? Onze contact- en serviceafdeling staat altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Maar bij LM gaan we verder dan dat. Wij zijn niet het type bedrijf dat je uit het oog verliest zodra de opdracht binnen is. Integendeel, we blijven voortdurend in gesprek met jou én je opdrachtgever. Zo blijven we nauw betrokken en bieden we ondersteuning bij al je vragen en uitdagingen.

Zo ga jij als zzp’er in de techniek bij LM aan de slag

Tijdens een persoonlijk gesprek maken we graag kennis met jou, om jouw technische skills en ambities in kaart te brengen. Op basis daarvan bespreken wij de projectmogelijkheden met jou door. Als een project je aanspreekt, delen we eerlijk zowel de positieve als de uitdagende aspecten. En we duiken dieper in je cv en persoonlijkheid. Is er een mogelijke match? Dan plannen we een fysiek gesprek in met de opdrachtgever. Zo kan jij de dynamiek op de werkvloer ervaren en kijken of het aansluit bij jou. Als je niet wordt aangenomen, zoeken we verder naar een geschikt project. Word je wel aangenomen, dan begeleiden we je bij alle voorbereidingen. En als je nog geen zzp’er bent? Ook dan staan we je bij in het proces. Zo kun je je volledig richten op waar je van houdt: werken in de techniek.

 

Wil jij ook doen waar je van houdt, werken in de techniek, zonder alle rompslomp eromheen? Kom dan eens kennismaken met LM. Laat je gegevens achter en dan gaan we samen op zoek naar de technische uitdaging die het beste bij jou past.

OOK WERKEN BIJ LOST MINUTE

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

 

Vraag een kennismakingsgesprek aan Bekijk onze vacatures

DEEL DEZE PAGINA

Ken jij iemand uit jouw netwerk die geschikt is voor deze functie? Deel dan deze pagina:

WIJ WERKEN VOOR:

brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image
brand-image